142 entry daha
  • eksi sozluge dava acanlari anlamami saglayan yazar. ifade ozgurlugune inaniyorum ama ifade ozgurlugu, saygi duymak erdemi ile hakaretin, iftiranin arasindaki ince cizgiye de inaniyorum.

    su an sozlukteki yazarlarin yarisi, kendisinin sahip oldugu duyarliliga sahip olsa sozluk bambaska olur. hatta burayi mikro boyutta dusunursek, turkiye bambaska olurdu. ama burasi da turkiye'nin bir yansimasi. o yuzden gelen tepkileri artik normal karsiliyoruz.

    sol tarafta bir suru sacmasapan, cinsiyetci baslik goruyorum ama trolldur deyip gecistiyoruz. gecenlerde, su basligi gorunce artik dayanamadim.

    hem "senin annene, bacina oyle deseler" ifadesiyle dalga gecmeyi de biliyorsunuz. belki dalga gecmeyip, gercekten empati yapabilseniz, biraz daha medeni bir ulkede yasama sansimiz olur. malesef universite egitimi ile de olmuyor, empati yapabilme erdemine sahip olmak.

    kacik corabi taciz ifadesi olarak gorebiliyorsaniz, o zaman burada "su yasta cocuga tecavuz vs" gibi basliklarin altina tecavuz karsiti yazilar da yazmayacaksiniz, sozlukte en nefret ettigim de bu. ikiyuzluluk.

    neymis efendim "kacik kalcasina kadar gelmis de, kalca kelimesini gorunce taciz etmek hakki dogmus". yerinizde olsam, bunu buraya yazmaya utanirim. nasil bir dusunce yapisina sahipsiniz ulan?! akp getirdigi yasaklarda hakli o zaman? pembe otobus fikri de fena degil su durumda. cunku bu zihniyetin bu saatten sonra degismesi imkansiz. sokaklar sapik kayniyormus.
311 entry daha
hesabın var mı? giriş yap