15 entry daha
  • en çok julia roberts'a üzüldüğüm film. film boyunca kadının haline çok içerledim lan. ama o nasıl bir oyunculuktur öyle? bu ecnebi oyuncular nasıl bu kadar iyi olabiliyor bilmiyorum ama hakikatten bunları izleyince türk sinemasına kafamı çevirmek istemiyorum. neyse konu o değil.

    çok ağır şıpoylırla birlikte culya ablanın yaşadıkları;

    --- spoiler ---

    kadının kocasında iş yok, kızı sürtüğün teki, babası kendini öldürmüş, anası kanser+manyakoğlu manyak(süper süper ve süper oyunculuk) teyzesi annesini babasıyla aldatıyo, kuzeni bildiği kardeşi çıkıyor, kız kardeşi kuzeniyle evelenceğim derken kuzeninin kardeşi olduğunu öğreniyor(bu arada kuzeniyle evlenmek isteyen kız rahim kanseri yüzünden rahmini aldırmış) diğer salak kız kardeşe değinmiyorum bile. tam bir looser.

    --- spoiler ---

    yani şöyle bir bakacak olursak dram üstü dram bir film. fakat sanılmasın ki dramdan boğulacaksın. hayır! culya ablanın hâl durum şakaları ve meryl teyzenin müthiş performansı sizi hiç bir zaman boğmayacak. fakat o meryl streep yok mu? yemin ediyorum cam silerken video ya alsınlar imdb de 10 puanı ilk benden alır. öyle bir oyuncu.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap