3 entry daha
  • umut dolu, güzellik dolu, yaşam dersi dolu bir dizi. dört başı mamur k-dramalardan. gerçekten dramanın hakkını vermişler. dizi boyunca karakterlerin birbirlerinden etkileşimleri çok güzel. herkes birbirine bir şekilde iyi geliyor ve shi on'un dediği gibi "eksiklik"lerini tamamlıyor.

    --- spoiler ---
    park shi-on: "iyi bir insan olmak için kişinin çok yarası olması gerektiğini yeni farkettim. başkalarının dertlerine deva olacaklarsa acı ne demek bizzat bilmeleri gerekir."
    --- spoiler ---

    dr. park kalbi o kadar güzel bir karakter ki gönlümüzün gakşşşital'i joo won'u, gaksital'i bir an bile aklıma getirmeden izledim. o nasıl rol kesmektir arkadaş. savant sendromlu doktor rolünde gerçekten listelere geçecek türden bir iş çıkartmış. izlerken burnumun direği sızlıyordu adeta. onu da geçtim küçüklüğünü oynayan çocuğu (choi ro-woon) gerçekten otistik sandım. ciddi ciddi gidip bu çocuktan oyunculuk dersi alması gerekenler var. tanrı vergisi güzellik! dr. cha (bkz: moon chae won) dişli ve güçlü bir kadın karakter olarak takdirimi kazandı. karizmatik profesörümüz kim do han (joo sang wook) özellikle shi-on'un kendi ayakları üzerinde durması konusunda gösterdiği çabayla kendine extradan hayran bıraktı. bir de başhekim (chun ho jin) çok baba adamdı bee. aslında karakterleri tek tek yorumlamaya gerek yok zira nadir görülen bir şekilde ön planda görülen tüm karakterler dolu dolu işlenmiş.

    kurgu olarak da çok başarılı bir iş. bölümler 1 saati aşkın olmasına rağmen hem konu bütünlüğü hem bölüm ilerleyişi olarak su gibi akıp gidiyor. ayrıca ekibin uyumu, seçilen vakalar ve müzikler de çok iyi. yer yer göz dolduracak kadar hüzünlendiren ama hep bir şekilde umut ettiren sıcacık bir dizi.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap