4 entry daha
  • ''the story of world's first 1.000.000 $ video game tournament'' 'den de anlaşılacağı üzere bizleri bir kaç yıl öncesine götürüp valve nin geçen sene 3. sünü düzenlediği the international turnuvasının ilkini anlatacak belgesel film. aslına bakarsanız bu sefer salt turnuva anlatan bir videodan çok trailerdan anlayabildiğim kadarıyla ''e-sport'' üzerine bir belgesel olacak gibi duruyor.

    yeni nesil için hala bir muamma olan e-sport için, yahu bu oyuncular nasıl yaşıyor, ne kazanıyor, başka işleri güçleri var mı diyenler için, turnuvadaki heyecanın arka planı için oldukça aydınlatıcı olacağa benziyor.

    oyuncu kadrosunda ''hyhy'' olarak bildiğimiz benedict lim, ''fear'' olarak bildiğimiz clinton loomis ve zıpır çocuğumuz, genç kızların sevgilisi danil ıshutin gözüküyor. nam-ı diğer dendi. bir amerikan, bir rus ve bir uzak doğu ekolünden gelen oyuncu konu alarak dota'nın daha çok tanınması ve profosyonelleşmesini amaçladıklarını öngörebiliriz. mantıklı olanı da yapmışlar bence.

    gün itibariyle offical web sitesinde de görebildiğimiz geri sayıma göre 27 gün kalmış yayınlanmasına. merakla bekliyoruz efendim.

    http://www.freetoplaythemovie.com/
    http://www.imdb.com/…tle/tt3203290/?ref_=ttfc_fc_tt
    https://twitter.com/freetoplaymovie

    alakalı bkz. lar
    (bkz: the international)
    (bkz: the international 2012)
    (bkz: the international 2013)
    (bkz: dota 2)
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap