9 entry daha
  • bir zamanlar:
    "nedir bu insanoğlunun kanındaki bozukluk? nedir bizleri bu hale getiren etkenler? hiç mi yok yaşanmış güzel anıların kıymeti? hi mi yok değeri hiçbir soyut şeyin? nasıl oluyor da hayatımızın en güzel günlerini beraber geçirdiğimiz, beynimizin her boş kalışında kulağımıza ismini fısıldadığı ve o ismi her elimize kalem geçtiğinde bir yere yazdığımız sevgilimizi unutabiliyoruz? ve nasıl oluyor da artık o isim bizim için hiçbir şey ifade etmiyor? nasıl oluyor da birlikte sabahlara kadar muhabbet ettiğimiz, güldüğümüz, ağladığımız, en güzel anılarımızı paylaştığımız en yakın arkadaşlarımızı, ufacık bir sebep yüzünden hayatımızdan silip atabiliyoruz? hiç mi yok yaşanmış güzel anıların kıymeti?
    aslında söylenecek hiçbir şey yok. bizleri bu hale getiren yaşadığımız şu dünya. kendimizi anlık aldanışlara o kadar çok kaptırmışız ki. karşımızdaki o şey her ne ise, artık ona ihtiyaç duymadığımızda beynimiz “auto-delete” yapıyor o kadar...
    bu durumda, aslında sizin yapmanız gereken tek şey, beyninizdeki “auto-delete without prompting” seçeneğinin üzerine bir kere kiliklemek. klikleyin de üzerindeki “tick” kalksın. kalksın da insan olun..."
    satırlarını yazmış olan insan..
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap