11 entry daha
  • sanat eseri olarak tanimlanabilecek oyun.

    gitara baslamak gibi bir hevesle yillardir yanip tutusuyordum zaten. fakat maalesef tez canli ve cabuk sikilan bir mizacim oldugundan kurs pek bana gore degil. bir baglama deneyimim olmustur 30 gun kadar, yurumedi.

    derken bir gun nasil oldugunu hatirlamadigim bir sekilde rastladim oyuna. daha amerika'da bile yayinlanmasina 4 ay vardi.

    gerci ciktiktan sonra avrupaya gelmesi de baya zaman aldi.

    gerci gelse de alamazdim param yoktu o ara. nitekim geldi, alamadim.

    derken yakin zamanda bir gun ansizin 500tl civarinda bir fiyata guzel bir gitar+amfi seti buldum. firsat bu firsat deyip gitari aldiktan sonra otede beride kabloyu aramaya basladim

    yurt icinde ~120tl gibi bir fiyata da kabloyu aldim. steam'de bir demo versiyon var. kendisiyle ufak bir test yapma sansi yakaladim. sonuc mikemmel.

    akabinde steam'de aylardir wishlistimde duran 59$ lik oyunu da gozumu kapayip alinca toplamda 700 tl civari bir harcamayla tum kiti toplamis oldum. tabiidir ki bu rakam cok daha da dusurulebilir.

    daha iki gundur bir kac saat oynama firsatim oldu, fakat sunu soyleyebilirim ki, hayatim boyunca kendime yaptigim en kaliteli yatirim bu olabilir.

    oyun ile ilgili bir sey yazmak bile istemiyorum. hissedilmesi gereken seyler var. meslegimden dolayi interaktif egitimle hasir nesir olan bir insan olarak sadece sunu soyleyeyim: gelmis gecmis en iyi interaktif egitim seti(oyun demiyorum) olabilir.

    ayrica oynadigim surede steamde cikan trade cardlari satip 2$ a yakin para kaldirdim. hesaplarima gore haziran 17 de oyun kendi parasini cikarmis olacak.

    gerci onunla da dlc alirim ya, neyse.

    uzun lafin kisasi, gitar konusuna uzaktan yakindan alakaliysaniz kesinlikle bakilmasi gereken bir oyun.

    sevgiler
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap