93 entry daha
  • tam benlik film.

    o kadar parçalanmış, o kadar yüksek bir duygu yoğunluğu ve öyle darmadağın bir haldeyken çıkıyor ki şu an şu satırlar klavyemden. bi hayli de ağlamışken üstelik..

    ben her şeyi sevebilen ama çok az şeyi çok fazla sevebilen bir insanım. bu film de öldüğüm son an'a dek benim çok fazlam olarak hayatımda yer edeceklerin arasına girmiştir.
    çünkü bu film bana aynı anda birbirinden alakasız onlarca duyguyu, çok yüksek dozlarda tattırabilmeyi başarmış yegane değerlerdendir. tıpkı diğer çok fazla'larım gibi... tıpkı hayatta olmasını en istediğim şekilde.

    bu filmde ben ölürcesine ağladım. neresine kendimi koyayım bilemezken her yerine koydum.
    bu filmde ben anne oldum, ben baba bile oldum..
    bu filmde ben en yakınlarımı kaybettim, onların ardından aklımı kaybettim, sonra kendime gelmeye çalıştım, hayatın buna asla izin vermeyişine tanık oldum, güldüm sonra hayata gözümde yaşlarla, kahkaha attım.
    bu filmde ben ilk kez bir kadına aşık oldum, bu filmde ben bir kadında kendimi gördüm, o kadın olmak istedim daha fazla..
    bu filmde ben acılarım yüzünden tanrıyı yok saydım, inanılan her şeye lanet ettim ama bir anda gökyüzündeki bir yıldızda aradığım her şeyi bulabilmek istedim, bulabilmeye olan ihtiyacımı fark ettim.
    bu filmde ben sevişmek istedim, seviştim, sevişirken ağlamayı istedim, ağladım. hüzünlü sevişilir mi demeyin, bir adamın kollarında hüngür hüngür ağlamayı istedim, ağladım.
    bu filmde ben bir adama acıdım, bir adamın tüm kuralları reddedişindeki çaresizliğe ağladım, bazen inkar ve isyan edişlerin, sığınmak için inanmak zorunda olmaktan daha acı olduğuna tanık oldum, ben bir adamın sadece sevgiye sığınmaya çalışışındaki çaresizliğe üzüldüm.
    bu filmde ben intihar etmek istedim, intihar edip, intiharımın ardından pişman bile oldum, vazgeçmek istedim, ben bu filmde geri dönemeyişi yaşadım.
    bu filmde ben eskiden beri tutkum olan dövmelere bir kez daha tutkun oldum, vücudumun her yanına iz bırakmak istedim, hatta bu istekle heyecanlandım.
    bu filmde ben dünyanın en güzel seslerinden en güzel şarkıları, en güzel müzikleri dinledim.
    ben bu filmde nabzımı normal düzeye getiremedim.
    sevdim, acıdım, ağladım, nefret ettim, şefkat doldum, seviştim, bağırdım, kanadım. son dövmede bittim!

    ben bu filmi tıpkı diğer çok fazlalarım gibi çok derinden yaşadım.
    bunu hissettirdin ya, teşekkür ederim çok fazla'm. sen beni nasıl bu kadar iyi tanıdın?

    --- spoiler ---

    aslında hep biliyordum.
    gerçek olmayacak kadar güzel olduğunu, uzun sürmeyeceğini.
    hayatın böyle olmadığını, cömert davranmadığını.
    birini sevmemelisin.
    birine bağlanmamalısın.
    hayat seni kıskanır.
    elinden her şeyini alır ve yüzüne güler.
    sana ihanet eder..
    --- spoiler ---
210 entry daha
hesabın var mı? giriş yap