5 entry daha
  • tur bisikletçiliği olarak da geçer.

    yalnız adam işi olabildiği gibi korsan sürüsü gibi de takılınabilir.

    misal rampalarda bağıra çağıra arabesk söyleyen arkadaş morale son derece olumlu etki yapar. metin şentürk yorumuyla doymadım doyamadım falan..

    bisikletle hedefe tek parça varıldığında (hem bisiklet hem bisikletçi için gerekli bu hal) testosteron patlar. (tur erkek işidir). hemen öyle ilk gördüğünüze aşık olmayın. asıl afet minimum 3. günün sonunda falan çıkacak karşınıza.

    yol arkadaşı/arkadaşları farklı pedal devirlerinde takılan insanlarsa, rampaları tırmanma şekilleri farklıysa, yolcu arkadaşlarla arada arayı açıp kapatıyorsanız, yokuşta yavaş kalıp inişte yetişiyorsanız falan, yolda yaşanabilecek sürtüşmeleri, meseleleri soğutarak giderirsiniz. bu elzemdir. misal 3 erkeğin çıktığı bir tur, testoteron patlamalarının sıkça yaşandığı, saldırganlığın had safhaya varacağı bir deneyim olacaktır. tur arkadaşı iradeli ve bir miktar (çok değil) uzlaşmacı olmalıdır ve bu arada götüne sele kaçsa pedala abanmaya devam edecek kadar dirayetli olmalıdır. mücadele yolladır. kibar olmak yersizdir.

    hea testo falan diye dilime doladığım bu melanet hormonu hafife almamanız için;

    (bkz: testosteron/#5922312)
    (bkz: testosteron/#16300103)
    (bkz: testosteron/#36112791)

    bunlar da burada dursun.

    bisiklet ekoanarşist bir icat olsa da bu naif görüntüsü üzerindeki insanın karakteri hakkında fikir vermemelidir. henüz yeni adrenalin patlaması yaşamış, agresif bir uzun yol bisikletçisi, görüntüsüyle tezat, son derece ters bir denyo çıkabilir.. ve kuvveti üretimini sağlayan kas grupları ekseriya gelişkin olur bu abilerin.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap