• ilk sezonu sona eren ve ikinci sezonunun da gosterilecegi kesinlesmis showtime dizisi. dizide all over me filmiyle taninan , murmursve gush gruplarinin yıldizi leisha hailey , katherine moennig, , flashdance kizi jennifer beals , her yerden hatirlayabileceginiz mia kirshner, bir ara angelda gorunen laurel holloman, pam grier ve karina lombard... var. yani var da var. hatta konuk oyuncular arasinda rosanna arquette ve snoop dogg bile var. ilginc olan su ki filmin ana oyunculari icinde gercek hayatta lezbiyen olan tek kisi leisha hailey. o da dizide biseksuel bir yazari canlandiriyor.

    bir grup ust sinif lezbiyenin hayatlarini ve lezbiyen kulturunun pek bilinmeyen yonlerini anlatan dizi gay kulturunu ve yasayisini bilmeyenlere ogretici nitelikte denebilir. nipple confidence ve hasbian gibi ozel anlamlar iceren kelimelerin aciklamalari bile ayrintili olarak veriliyor. femme , butch, lipstick ve gotha kadar her turlu lezbiyeni de senaryo akisina dahil ediyor. her ne kadar lezbiyenler dizinin genel olarak boyle ust sinif guzel lezbiyenlerce genellenmesinden hosnut degillerse de dizinin yazarlari boyle siniflarin gercekte var olduğunu soyluyorlar.

    ilk sezonun sonlarina dogru senaryoda bazi zayifliklarin olmasina ragmen akici ve ilginc hikayesiyle izlenmeye deger olan ve guzel muzikleriyle de her kareye renk katan bir dizi... umarim queer as folk kadar tutar ve yayinlanmaya devam eder.
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap