9 entry daha
  • unutulmaz anılara neden olan oyundur.

    o yıllarda sanırım bilgisayarımdaki 2-3 oyundan biriydi ama durum tam olarak şundan ibaretti. sabah okula gitmeden maç yapıyorum, öğle arası okuldan gelince maç yapıyorum, akşam maç yapıyorum. dershaneden çıkıyorum biraz zaman geçirmek için internet cafede maç yapıyorum iş o hale gelmiştiki world class seviyesinde lig yaparken sezonu 3 forvetime 100'er gol attırarak bitiriyordum. adını bilmediğim ama tarif edeceğim 3 hareketle santralardan hiç affetmeden gol atabiliyordum hatta öyle bir hale gelmiştiki gol attıktan sonra hızlıca gol atmak için kendi kaleme bile gol atıyorum. ortasahanın sol çaprasındaki bir noktadan hangi oyuncunun direkt gol atabileceğini falan ezberlemiştim.

    bir gün can sıkıntısından yine internet kafedeyim. başlangıç vuruşunda ilk önce topla kendi etrafında döndüm, sonra kayan adamın üzerinden zıplıyorsun, sonra yine aynı şey, en son kaleciyle karşı karşı kalınca topuğumla topu kaldırıp, yere yatmış kalecinin üstünden rövaşata gol attım. bu sırada çocuğun biri bunları görünce amateur de oynadığımı zannederek, gerçek maç süresince hesabına maç teklif etti. çoçuk 4 dakikada oyunu bırakmıştı.

    oysa şimdi fifa 14'de bildiğim kadarıyla 55'e yakın skill varken ben bunlardan sadece 9 tanesini akıcı bir şekilde yapıyorum. bir kaçtanede pozisyonum rahatsa yapabileceğim skill var. işte iş hayatıyla, öğrencilik yılları arasındaki fark.
470 entry daha
hesabın var mı? giriş yap