1126 entry daha
  • dünki maçta* rosol kasten rafa'nın en önemli ritüellerinden biri olan su ve içecek şişesinin yan yana dizilişini bozuyor. video- > http://www.youtube.com/watch?v=rkt1nsm3ubo

    belki çok önemsiz gelebilir birçok kişiye ama bazı insanlar için müthiş önem taşır bu şeyler. rafa için de taşıdığı ortada adam her hareketine dikkat ediyor kortta. rosol'un çok sportmen bir sporcu olmadığı zaten 2012'de rafa'yı yendiği zaman yaptığı hareketlerden de belliydi ancak hiç gelişme göstermemiş hatta daha da geriye gitmiş olsa gerek. sportmenliği geçtim bir insanın önem verdiği birşeyi bozmak yıkmak şerefsizliktir.

    maç sonunda falan rafa'nın rosol'e karşı tavırlarına da bakarsanız çok rahatsız olduğu ve sevmediği ortada. ama rosol ibnesinin göstermediği saygıyı göstermeyi de unutmuyor.

    bugün çok inanmıştı rafa. normalde maçlarda 1'i kesin maksimum 2 tane vamos çekerdi ama bu sefer 3-4 tane çekti. yukarda da yazılmış hakikaten 9 tane roland garros kazandığında vermediği tepkiyi verdi bugün. umarım vamos'u finalde de duyarız şöyle tok bir şekilde.
2647 entry daha
hesabın var mı? giriş yap