38 entry daha
  • bazen olmak istediği hiçbir şey değilmiş gibi hisseder ya insan. hani bir şeysindir ama, gerçekten olmak istediğin hiçbir şey değilsindir. tam değildir. o zaman kendine bu şarkıyı söyleyebilir insan.
    biraz dişi bir şarkı ama bence. the dolls inside me cave in falan. klibiyle bağlantı kuramadık demiş insanlar. bence o klipteki sürekli tipi değişen kadınlar, kadının içindeki "dolls"un karşılığı. o taş abileri öldüren şiddet eğilimli abi de bence hatunun karakterlerinden biri. kendi ilişkilerini sabote ediyor. arabaya biniyor ve sürüyor. özellikle yataktaki abinin kucağına oturup gözlerini bağladıktan sonra kızın inip o herkesi öldüren abinin aynı pozisyonda adamın kucağına oturması ve daha maskülen bi tavırla ama benzer kafa hareketlerini yapması bana böyle düşündürdü. bir de o herkesi öldüren arkadaşın hiç gitmemesi. hiç gitmemesi için en güçlü olasılık kızın karakterlerinden biri olması, sonuçta herkes gider, değil mi?
    şizofren olabilirim ya da biraz. biraz da işsiz. kim bilir

    güzel şarkı ama. klipteki abla seslendiren değil bu arada. seslendirenin gözlerini görmek istedim ben ama görsellerde hep klipteki model çıktı. çok da aramadım ama. boşverdim sonra.

    "look at the game of your life
    you never took all the dice
    after all, curtains fall
    there's no return to life
    so get the car and die"
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap