5 entry daha
  • şu an 44 pk 464 plakalı otobüsü ile yolculuk ettiğim firma.

    şoför ve muavini cam kenarı koltuk numaralarını bilmediklerini ediyorlar ki bence muavin yanımdaki hanıma kıyak geçiyor şoför de muavinin götünü kolluyor.

    şimdi şöyle oldu. gittim günler öncesinden internetten yer beğendim 27 şoför arkası cam kenarı aldım. sonra n'olur n'olmaz diye de bürolarını aradım tasdik ettirdim.

    yolculuk saati geldi çattı. tam yerime oturacaktım ki yanıma başka bir hanımın oturduğunu benim yerime de çocuğunu oturttuğunu gördüm. ben gelince toparlandılar lakin 28 numaralı koltuk yerine 27 numaraya ( yani benim yerime ) oturdular. bende " yalnız cam kenarı benim yerim " dedim ( belirtmek isterim ki her ne kadar öküz bir insan olsam da çocuklu bir kadını koridor tarafında oturmak istemiyorsa orada rahat olmayacağını söylüyorsa oturtmam cam kenarı yerimi veririm.) hanım efendi benden yerimi rica etmek yerine " muavine soralım " dedi. bende durumdan emin olduğum için " soralım " dedim.muavin de bana:

    - çekil bahalım kenara hee 27 koridor!

    efendim emin olduğum konularda böyle durumlarla karşılaşmaktan hiç hoşlanmam bu durum beni rahatsız eder.

    ilk mola yerinde şoföre gittim durumu anlattım ve şoför bana " hangi numara neresi bilmiyorum " dedi ki bence yalan.

    şimdi dediğim gibi derdim çocuklu bir kadını koridora ittirip yayılmak değil lakin ben yerimi istemiyorsam başkasına vermek zorunda da değilim.

    muavinin görevi kişiye göre yer göstermek değil herkese kendi yerini parayla kiraladığı yeri göstermektir.

    şu an koridor tarafında oturuyorum çocuk bacaklarını üstüme uzattı halimden memnunum. fakat aksoğanoğlu zafer turizm bana mola yerlerinde hiç öyle değerli yolcum diye yağ çekmesin ben bu muavin ve şoförden şikayetçiyim.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap