50 entry daha
  • izlediğin her filmden bir shawshank redemption, bir the godfather, bir fight club tadı alman lazım biliyorum canım sözlükçü kardeşim. o engin 7. sanat bilginle esirgememişsin gene, yok acting şöyle kötü, yok senaryo böyle kötü, posterine kıçımı silmem, böyle film mi yapılır, çeyreğinde çıktım, yarısında bilmemne yaptım yorumlarını. hatta filmi izlemeden eleştirmişsin, izlemeden fragmanından sosyal tespitler çıkarmışsın, izlemeden afişinden bana akıl da vermişsin çok güzel (bu derece kendini kaybedenin var cidden. izlemeden paragraf paragraf yazanın var hatta)... sakın izleme demişsin, izlersen malsın bile demişsin.

    ...ama ben bilemedim be canım kardeşim. senin gibi ulvi bir aydın sinema senaristini, ilminden sual olunmaz ödül manyağı film yönetmenini, sanatında çığır açmış, zamanının ötesinde bir oyuncuyu siklemeden gittim ben bu filme. yanıma da iki arkadaşımı aldım hatta. ilginç bir sonuçla karşılaştım ama bak. beğendim lan ben bu filmi. sadece ben de değil üçümüz de beğendik bi de. kolalarımızı içtik, iki saat güzel güzel kafa boşalttık döndük eve. film eğlenceliydi de hatta. adı herkül olan bir filmin vaad ettiğinden fazlasını sundu "what if" senaryosuyla biz fanilere.

    yapma canım kardeşim, yapma. şu yüzden beğenmedim de, bu yüzden sıkıldım de, ama üç kuruşluk birikiminle benim beğenilerimi belirlemeye çalışma. hele beklentileri senden farklı olana hakaret "hiç" etme. gün gelir biri kalbini kırar, demedi deme.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap