2 entry daha
  • yuzuklerin beyefendisi sağolsun, nerede esrarengiz adrenalin salgılatan müzikal bişiy varsa ondan haberdar olmamızı sağlıyor. (kendisinden bu şarkının yaklaşık yedi dakikalık bataryacı güncesini -tercemesini- talep ettik ama farkındayız sözlük, ağır bir yük... yani sözlük vkgoeswild gibi samm abbott gibi ilginç şahsiyetler, bu gürültülere farklı merceklerden bakmamızı sağlayıp kötü mü ediyor? hayır... bu arada yuzuklerin beyefendisi'ne ben yeni bi lakap buldum sözlük: aykırı müziklerin beyefendisi. ne dersiniz, yakıştı mı?)

    o ayrı mesele de, şarkının yutup yorumları, ofisi kahve püskürtüleriyle doldurmama neden oldu. http://www.youtube.com/watch?v=nmfzwpp0hmc

    sen şimdi okuyamazsın ben buraya yapıştırayım sözlük:

    --- spoiler ---
    tiziano fratini 3 ay önce "ok, seriously, how can you listen to this?"

    mathiasm12 3 ay önce "how? well it's not really hard, you equip your headphones, set the volume to max and press play :)"
    --- spoiler ---

    özet geçeyim, frat ağbi klasik müziksever bi arkadaşımız, "bu salak şeyleri nası dinleyebiliyosunuz" diyo. materyalist matyas kardeş de diyo ki "valla çok basit usta. kulaklığı alıyon (açılmış bi kulaklık olsun ha) empedrayın sesini köklüyon, tataa, buyur sana adrenalın"

    yalnız matyaz gardaş beni güldürdüğüyle kalmadı, feeling good (bkz: #43842030) sonrası şöle bir turun tepe noktasında dinlenecek şeyler hakkında ipucu verdi: http://www.turizmir.net/…den-yamac-parasutu-turlari
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap