21 entry daha
  • başrolde meryem uzerli olabilecek bir kızılın olduğu film. kızıllığı, yüzü bayağı benziyordu. cast'e de bir çift sözüm var. colin farrell bu rol için fazla yağız kalmıştı. di caprio türü daha parlak bir jön daha iyi giderdi. zaten yerine düşünülen isimler daha parlakmış.
    burada da değinilmiş will smith lucifer rolüne hiç gitmemiş, tersine o da fazla parlak kalmış. film illa bu oyuncularla çekilecektiyse rolleri değişebilirlermiş bence..
    javert'ten sonra bir kez daha kötü bir russell crowe, tamam çete liderisin ama italyan takım, aksanlı konuşma vs. olmamış winter's tale değil de a bronx tale sanki... şeytandan çok marlon brando'nun uşağı gibi oynamıştı.
    sandık içinde suya bırakılan hz. musa başta çok sayıda mezopotamya kralının hikayesi başta kırmızı başlıklı kız, uyuyan güzel, külkedisi gibi masallara göndermeler vardı.

    --- spoiler ---
    lucifer'e kısaca lu demek gibi komedi unsuru olabilecek bir laubalilikten sonra lucifer'ı ciddiye alan kalmamıştır zaten. at bu kadar mucizevi olmadan da görevini yerine getirebilirdi bu da filmin havasına uyardı böyle ne kurgu olmuş ne masal. bu a rada 1916 da ilk karşılaştıklarında en az 6-7 yaşında olan willa 2014 de ikinci karşılaşmada 103-104 yaşında olmalıydı biraz genç duruyordu

    --- spoiler ---

    edit: lucifer'a lu demek ilk constantine'in marifetiymiş, sonra farkettim
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap