56 entry daha
  • benden once yazilmis olan din ve gericilik ile ilgili butun entrylerin yanina sunu eklemek gerektigini dusunuyorum. son donemlerde amerikada da cocuklari asilatmanin otizme sebep oldugu ve bunun onune gecmek icin asilanmamanin gerektigini, zaten asilarin gereksiz oldugu, asilarla onlenmeye calisan hastaliklarin zaten olmadigi gibi savlarla insanlar cocuklarini asilatmiyorlar.

    yani goruldugu uzere cahil her yerde cahil ve hangi dine mensup oldugunun cok fazla onemi yok.
    asil aci olan amerikada bu dusunceler kisisel bazda kalarak mumkun oldugunca devlet tarafindan imkan verilmemeye calisilmaktadir, bizim ulkemizde ise malesef bir sekilde devleti temsil edenlerin ya da onlarin cevrelerindekilerin agizlarindan dokulmekte ve bir sekilde dine dayandirilmakta.

    asil sorulmasi gereken soru global capta boyle bir algiyi ve kampanyayi kimler hangli amacla baslatmis olabilir ve amaclari nedir? bizim ulkemizdeki yoneticiler ya da bir sekilde konusmalari kayda alinarak kitlelere ulastirilanlar hangi amaca hizmet ettiklerinin farkindamidirlar? asi kullanimi ile yok denecek seviyeye getirilen hastaliklar 1 nesil icerisinde tekrar ilk gunku olumculluklerini kazanabilirlermi ya da bu etkiyi kazanmalari icin ne kadar zaman gerekmektedir? at kanindan yapilan serum takilan insanlar giderek beygirlesiyorlarmi?
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap