36 entry daha
  • su timeskip olayini cok seviyorum. 10 yasinda cocukken karakterimiz birden 17 yasina geliyor. yılların getirdigi degisimi goruyorsun arada eski gunlere nostalji yapiyorlar daha da hos oluyor. bu durumun en guzeli de boyle hikayenin sonunda kapanis kivaminda olmasi.

    zamaninda ortamin amina koymus herkes tarafindan bilinen ultra super mega guclu birinin 20 yil sonra yaslanmis halde tozlu bir cuppenin altinda ne idugu belirsiz bir yerde, eskiden basardigi seylerin yaninda bir hic olan seylerle ilgilenmesi, bu sirada da kucuk bir detayin ya da diyalog parcasinin bizi geriye goturup simdi onumuzde olan bu gizemli yasli adamin eskiden nasil biri oldugunu hatirlatmasi... iste bunu seviyorum. adeta bir yoda, adeta bir ben kenobi. hatta daha bile guzel.

    simonun gencliginde icinde evreni kurtardigi gurren lagannı simdi gelecek nesile devretmis sekilde uzaktan seyretmesi, taa ilk bolumlerdeki yıldız konusuna deginmesi, nerden nereye. aklinizda olsun bu tur seyler guzeldir iyidir. siz de bir hikaye masal yazarsaniz bunlari yapin.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap