11 entry daha
  • ign, gamespot gibi sikko inceleme siteleri haricinde 8,0 üstü puanlar almış genelde. oyun harika ama işten güçten bir türlü tam oturamadım başına. ilk bir üç-dört saatini oynayabildim dört oturuşta.

    neyse 10 üzerinden 5.9 veren ign incelemesi dikkatimi çekti bir izleyeyim dedim. adam oyunun çok zor ve uzun olmasından yakınıyor. alien sürekli yakalıyor, çok gelişigüzel hareket ediyor, hiç tahmin edilebilir hareketler yapmıyor, dolapta saklanırken ve havalandırma borularında gezerken bile yakalayıp tek atıyor falan diye eleştri yapmış.(ki bence her biri ayrı bir puan artısı benim gözümde)

    bu incelemeyi yapan gerizekalı, alien ortamdayken dolaba girip, trackerı açıp yeşil yeşil ışık yüzüne vururken, bipleyen sesi hiç takmayıp sik gibi bekliyor. abi lütfen gel beni sik diye bağırıyor resmen. ondan sonra xenomorph tarafından zeytin ezmesi yapılınca da vay oyun ne kadar zor bla bla. bu kadar da gerizekalı bir insan tarafından yapılmış bir inceleme yani. gitsin cod oyunlarına 9 versinler anca tipini siktiğimin ezik lavukları.

    neyse gönül rahatlığıyla alın oynayın derim harika bir survival- horror oyunu.
161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap