3 entry daha
  • turkcell'in aklına gelen müşterimi nasıl memnuniyetsiz bırakırım çalışmalarının son versiyornu. pazar günü pikniktesinizdir. ormanın içinde huzura ereceğinizi düşünmektesinizdir. birden telefon çalar arayan bir kadındır ve konuşma şöyle geçer.

    - iyi günler take care beyle mi görüşüyorum?
    - evet buyrun benim
    - efendim biz turkcell'den arıyoruz. bu ay epey bir telefonla konuşmuşsunuz. sizden bir ara ödeme istiyoruz lütfen bir saat içinde şu hesaba para yatırın.
    - hanfendi dalga mı geçiyorsunuz yahu fautra falan yok siz kimsiniz bu hesap nedir dalga mı geçiyorsunuz.

    çatt....

    burda telefon kapatılır karşıdaki kişinin beni keklemekte olduğunu düşünmekteyimdir. pazar günü ormanın ortasında açık şube bulma ve para yatırma şansımda yoktur huzurumu bozamam ne de olsa. akabinde bir saat sonra elimi telefona attığımda hattımın kapandığını ne arayabildiğimi ne de aranabildiğimi farkederim.

    serdar erener bey'den en kısa zamanda turkcell'in bu hizmetini anlatan nilli karaibrahimgilli bir turkcell reklamı beklemeteyim. konu da şöyle olabilir. acil bir ameliyat geçirmektedir kadın, adam da dışarda telefonuyla cebelleşmekte etrafı aramakta telefonunu normalden daha fazla kullanmaktadır. bu arada adam'ı turkcell'den biri arar bir saat içinde höt höt der adam ne olduğunu anlamaz. vakti yoktur belki de ödeyemez. derken adam'ın telefonu kapanır kadının ameliyat masasında duran kalp atışlarını görürüz, adam'ın yüzüne türkcell böcüğü düşer voice over tok bir sesle turkcell'den yeni bir ilginçlik ara ödemecell en iytihacınız olduğu anda size ayak bağı olmakta üzerimize yoktur ahom ahom ahom.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap