21 entry daha
  • alien hayranları için şuracıkta biraz bilgi vereyim:
    uscss nostromo'nun uçuş kayıt cihazını zeta reticuli civarında anesidora gemisi bulur. yetmezmiş gibi bir de lv-426 gezegenine inerler, bir mürettebatlarını alien yiyince apar topar kaçarlar ve uçuş kayıt cihazını da sevastopol uzay istasyonuna bırakırlar. zaten amada ripley'in de ekibe katılma sebebi bu, cihazı incelemek.

    sevastopol ise dış uzayda bağımsız bir uzay üssüdür. uzak yıldızlara seyahat eden gemiler burada yolcu alıp bırakmaktadır. ayrıca sevastopol'un tersane özelliği de bulunmaktadır ki, nostromo'nun rafineri ünitesi burada imal edilmiştir. hatırlayacaksınız nostromo dış uzaydan topladığı madenleri dünyaya dönüş yolunda kendi entegre rafinerisinde işleyebiliyordu. ayrıca nostromo'nun bazı iç dizayn ve dekorasyonlarının da sevastopol'da yapıldığı biliniyor.

    peki bu uzay istasyonuna nasıl olup da bir alien gelebiliyor derseniz de, cevabı anesidora gemisinde. lv-426'ya indikten sonra bir mürettabatını kaybeden gemide yer aln bir başka mürettebata da alien yumurtası yerleşiyor, bu halde sevastopola nostromo'nun kayıt cihazını getirince alien yumurtadan çıkıyor ve gerisi malum, tüm istasyonu hacamat ediyor. özet olarak durum bu.
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap