189 entry daha
  • mantık hatalarından geçilmeyen film. baştan aşağı kurgu hatası dolu, bu filmi beğenenler elbet olabilir ama kimse mi dememiş bunlara aga yanlış yapıyorsunuz diye.

    --- spoiler ---

    radyasyonla beslenen dinazorlar patlamamış füzeleri yiyorlar. patlamamış nükleer başlıklı füze içerisinde radyasyon yoktur. o füzeyi evine alıp 100 yıl onunla yaşayabilirsin ve sana zarar vermez. nükleer başlıklı bir füzeyi başka bir füze ile vursan dahi nükleer patlama meydana gelmez. balta ile vurabilir, yüksek bir yerden atabilir ya da yiyebilirsiniz, kesinlikle patlamaz.

    nükleer başlıklı füzeyi füzenin fünyesinden başka bir şey tetiklemez. füze yiyerek beslenmek nedir aga.

    bir de filmin sonlarına doğru analog bir başlık takılı füzeyi aramaya gidelerken radyasyon ölçüm cihazı kullanıyorlar. az evvel söylediğim sebepten ötürü patlamadığı için radyasyon yayılımı olmaz yani bulamazsın o cihazla. ayrıca elektromanyetik şok ile tüm elektronik cihazlar bozulurken radyasyon dedektörünün bozulmaması manidar.

    filmin son sahnesinde patlayan bir bomba görüyoruz ve adam buna helikopterin kapısından bakıyor, hah işte o patlama hayvani derecede bir elektromanyetik şok yaratır ve asıl o dalga helikopterin amına koyar, helikopterler şok yemekten bağışıklık kazandılar ellaam.

    helikopter pilotlarını unutmuşum. abi neden filmde ki tüm helikopter pilotları yere 20 m yükseklikten uçuyor ve bir şeylere çarpıyor. yükseklik korkusu mu var adamlarda.

    --- spoiler ---

    sevmek için neden arasanız dahi sevilemeyecek bir film. pek spoiler sayılmaz bir tanım gerekirse de yükseklik korkusuna sahip helikopter pilotlarının olduğu film diyebiliriz.
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap