9 entry daha
  • çok basit bir bakış açısıyla sağlık,huzur,eş ,arkadaş falan filandersin tabikide

    -en son nezaman hastahaneye gittin peki,en basitinden bir mr için kaç gün bekledin,bir ekg için neler çektin,erken teşhisin önemli olduğu kolon kanseri şüpesi için kolonoskopi sırasının kaç ay sonraya verildiğini özelde kaç para olduğu gördün mü?bazılarının motor kazasında kolu incindiği için helikopterle istanbula gelirken bir babanın oğlunu hastahaneye götüremediği için cesedini karda yürüyerek taşıdığını unuttun mu?

    -iş bulamadığı için akşam evine elleri boş dönmek zorunda kalan babanın huzursuzluğunuun nedemek olduğunu anlarmısın?çocukların canı markette çikolata çektiği halde elinde sadece ekmek ve akşam yemeği için birkaç malzemeye yetecek parası olan annenin mutsuzluğu nekadar derindir düşündün mü?

    -bir arkadaşından borç istemek zorunda kalmanın kalp çarpıntısını hissettin mi? bir adamın olumsuz cevap karşınında yediği tokatın yüzünde oluşturdu kızarıklığı gördün mü? bir şekilde borç aldığın arkadaşını her gördüğünde borcun vardı bana ne oldu diyecek korkusuyla kaç kez yol değiştiren adamla hiç tanıştın mı?

    bir insana kızdığımızda "kaç paralık adamsın sen" diye bir kızma cümlesi vardır bu ülkede. evet gerçekten kaç paralık adamsan okadar değer görürsün.
186 entry daha
hesabın var mı? giriş yap