27 entry daha
  • ps4'e online indiren arkadaslarin bir cesit bug ile oyuna baslaya(maya)cagi oyun.

    ps4 destop ekraninda oyun indirildi ve kuruldu dediginde haliyle oyuna girip basliyorsunuz. 2-3 dk ilerleyip mission briefing klasorunu okumaniz gereken yerde x'e basinca content not yet available gibi birsey diyor. o ne la oyle diyip cuk kadar geminin icinde elli tane seyi kurcaladim neyi unuttum diye. sonunda girdim internete baktim, birsuru insanin basina gelmis. ısin en garibi net bir cevap da kimse vermemis, hurafeler var, yok efendim gidin oyunu kapayin ps4 standby'da 1 saat kalsin, yok efendim menude oyuna baslamadan mod sececegiiz yerde acik birakin zart zurt. hepsi esasen dogru. buradaki sikinti gercekten de, daha once baska bir oyunda basima gelmedigi sekilde ps4 menusunde oyun indirildi ve yuklendi demesine ragmen hala daha bir indirme isleminin devam etmekte oldugu (21 gb civarinda). oyuna girmeden, oyunun ikonuna gelin, options'a tiklayin, sonra information'a tiklayin, 21 gb civari dosyanin tamaminin yuklenip yuklenmedigine bakin. eger yuklenmisse, o zaman oyun gercekten oynamaya hazir durumda.

    dun oyunu indirdigimi zannedip bu basima geldigi icin sadece oyunun ilk 3-5 dakikasini oynayabildim, bugun oynamaya tekrar baslayacagim. ama o 3-5 dakikada bile ortam cok etkileyiciydi. ben ki ta kucuklugumden beri alien sagasi hayraniyim (show tv daha ilk cikitigi ve test yayininda oldugu zamanlarda verir dururdu alien ve aliens filmlerini, o zaman tanismistim), ozellikle ilk ve ikinci filmi 50 kere seyretmisimdir, gercekten o ilk oyun basindaki atmosferinden bile tatmin oldum. dedikleri kadar varmis. oynadikca gozlemlerimi paylasirim.

    ps: yapmayanlar yapsin, genel olarak abd'de oyunlar hep hesapli. amerika (u.s.) psn'e bir account olusturun, amazon.com'dan voucher code alin psn icin, amazon.com'da ki hesabiniz uydurma bir amerika adresi olsun. kredi kartiniz turkiye'ye ait, x ulkesine ait onemli degil ona bakmiyorlar, o kodu amazon.com hesabiniza ait mail adresinize bir kac dakika sonra atiyorlar. bu sekilde 10, 20, 50, 75 veya 100 dolarlik para yukleyebiliyorsunuz ps store'daki 'cuzdan'iniza. ve de ps us store'a dan sepete eklediginiz herhangi bir oyunu o voucher code'u girerek satin alabiliyorsunuz. benim psn plus baska bir hesapta ama sanirim psn plus'i bile us hesabinizdan alabiliyorsunuz, lakin avantajini veya dezavantajini ben bizzat yapmadigimdan bilemeyecegim. ama ps amerika hesabinizdan aldiginiz bir oyunu, psn plus satin aldiginiz baska bir bolgenin hesabindan online veya offline oynayabiliyorsunuz. dikkat etmeniz gereken o oyunu psn amerikadan aldiysaniz, dlc'leri ve eklentilerini de gene psn amerika hesabinizdan alin yoksa uyumsuzluk oluyor.
145 entry daha
hesabın var mı? giriş yap