51 entry daha
  • düne kadar satışa açık olan tribün biletlerinin neredeyse tamamen bittiği ve ne zaman olduğunu bilmemekle birlikte kısa bir süre önce misafir tribüne yakın olan kale arkası tribünün biletlerinin de satışa açıldığı karşılaşma.

    düne kadar satışa açık olan kapalı tribün, maraton tribünü ve saatli kale arkası biletlerinin %98i* bitmiştir. sadece kapalı tribün'de 2'şer blokta [beyaz d blok (kale arkası'na en yakın olan, yani kenar tribünlere göre görüş açısı en kötü olan) ve mavi a blok (saatli kale arkası'na en yakın olan, yani kenar tribünlere göre görüş açısı en kötü olan)] 200'er civarında bilet kalmıştır.

    bu arada kafamda deli sorular var. mesela:

    1) bu tribünün biletlerini satın alanlar içeri nasıl girecek? malum çoğu insanın passolig'i eline ulaşmadı.
    2) passolig'i olduğu halde, daha eline ulaşmadığı için passkart alması gereken ve hala passkart'ı alamamış olanlar acaba hafta içinde olduğu üzere ankara'daki 3 kartal yuvası'ndan*** ve ankara 19 mayıs stadyumu'ndan passkart alabilecekler mi?
    3) bu tribünden bilet alanlar; ama hala passkart alamamış olanlar maçtan önce passkart'ı nereden temin edebilecek?
    4) maçtan önce bilmem kaç tane adama passkart teslim edilebilecek mi?

    bu soruların cevaplarını gerçekten merak ediyorum. bilen bir arkadaş varsa ve bana bu soruların cevaplarını verebilirse kendisine müteşekkir olacağım. zira yarın stada gittiğimde olabildiğince çok insana yardımcı olmayı istiyorum. malum beşiktaşk'ı ankara'da yaşamaya çalışmak istanbul'daki kardeşlerimize oranla çok daha zor.

    (bkz: seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli) maalesef değil, sürünüyoruz lan beşiktaş'ı göreceğiz diye senede 1 kez!
199 entry daha
hesabın var mı? giriş yap