70 entry daha
  • seçiminde yedek parça ve servis desteğini herşeyin üzerine tutmanız gereken cihaz. aman sakın yoğuşmalılara bulaşmayın. burada ekşi ahalisine biraz insider bilgi vereyim de dua alayım:

    kardeşler, kombi satan hiçbir marka size sattığı kombiden para kazanmayı hedeflemez. minimal karlar ile kombi satarlar. 3 yıl da garanti verirler. ancak ne zaman ki o 3 yıl garanti biter ve kombinin arızalanır, o zaman kucağa oturursunuz. 150 liralık sirkülasyon pompası için 400 tl isterler, 20 liralık ntc için 150tl.

    hele yoğuşmalı kombiniz varsa şimdiden geçmiş olsun. fan arızasında minimum 500tl'yi gözden çıkarın.

    o yüzden parçaları kolayca dışarıdan temin edilebilen markalar her zaman tercihiniz olsun. eca iyi markadır. kalitelidir, parçası da rahat bulunur.

    ayrıca ufak doldurma musluğu gibi parçaların değişiminde azcık eliniz yatkınsa kombi yedek parça sitelerinden alırsın parçanı maksimum 20-30 liraya, kendin takarsın. aha örnek: https://www.karateknik.com/

    kartın arızalanmış yeni kart takmak lazım 300tl diyen servise de para vermemek istiyorsan 80-100 tl civarlarına elektronik kartını tamir ettirebilirsin. onun için de aha bunu öneririm: https://www.karateknik.com/…gaza/kombi-kart-tamiri/.

    alman markalarına büyük marka diye güvenmeyin derim çok fena öperler sizi 5 yıl sonra. hele ki yoğuşmalı kombilerde. yoğuşmalı kombilerin parçaları çok zor bulunur, kart tamirleri de pek yapılmaz. azınlık kombilerdir, kimse yatırım yapmaz. üreticinin eline düşmeyin üzülürsünüz.

    (bkz: kombi alırken dikkat edilecek şeyler)
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap