66 entry daha
  • gecenin korunde uyku tutmadi diye actim filmi.. girdim pufidik yorganin altina.. agzimda siritisla izledim.. film o kadar tatli ki.. o kadar guzel ki, bu filmler yuzunden hep aci cekmeyi yegledim ben.. aldatildim mesela.. degmeyecek kisilerle hem de.. yer yer netteki hayat kadinlariyla.. fakat bunlar olurken, kendimi daha mutlu hissettim bazal bi mutluluk ama.. kaderin adaletine guvenirseniz yeterince, yasadiginiz her adaletsizligin sizin icin hayirli olduguna inaniyosunuz..

    --- spoiler ---

    bu filmdeki karakterlerin basina gelen adaletsizlikler cok hosuma gitti.. keira o adamla kalsa nolacakti? o yildizlasirken, kendisi kalacakti golgesinde.. bu ve bunun gibi sacma dusunceler var aklimda.. ama ne zaman birini gorsem uzuntuyle aglayan, masumca aci ceken; icten ice o kisinin basina guzel seyler gelecek diye seviniyorum..

    ruffolonun hatasi esine donmesi.. ama yapilacak bisi yok.. kendi secimi..

    ortada tam dozunda birakilan bi flort, basta irrite edici gelen ama sonra alisilan garip bi kadin, kendini cok bi sik sanip soradan gerceklere ayan bi hiyar, her seyden once muzik var.. civik civik romantik sahneler, filmden akla kalan buyuk replikler yok..

    sarkilar var.. istanbula gelmesini bekledigim biri var.. olur da gelirse, ona sehri kulagimda muzikle gezdiricem.. sirf bu fikri bana kattigi icin bile mutesekkirim yapimciya..

    ve unutmayin sevgili totorolar, adalet topaldir ama er ya da gec gelir.. bu filmi tum aldatilanlar izlesin.. tum haksizliga ugrayanlar..

    --- spoiler ---
160 entry daha
hesabın var mı? giriş yap