137 entry daha
  • gece gece acayip trajikomik bir anım geldi aklıma; bundan 4 5 sene evvel ciddi psikolojik rahatsızlıklarım vardı ve psikiyatriste de gitmiyordum. herşeyden kuşkulandığım obsesyon,paranoya, depresyon süper 3'lüsünü halihazırda bünyede bulundurduğumdan mütevellit, kafayı sıyırmıştım. sürekli psikiyatri bölümü hariç kbb, ortopedi vs... tüm hastaneyi geziyordum. doktorun biri kan tahlili istedi, gittim verdim o kanı ama vermez olaydım... hemşire iğneyi gözümün önünde açmamıştı!!!(ben gelmeden önce eskisini atmış, yeni paketi açmıştır, eşşek değilse) neyse kanı aldı benden kadıncağız; eve giderken aklıma bir sürü şey geliyor ya benden önceki hasta sarılık geçirdiyse, ya hepatit a, b, c, d'si vardıysa... ya aidsli bir hastanın iğnesini kullandıysa!!!
    kendimi yol boyunca yedim. eve gelir gelmez internetten başladım araştırma yapmaya... araştırmalarım abartısız 2 ay sürdü... sarılığı, hepatiti beğenmedim heralde aids hastası olduğumdan şüphelenmeye başladım, gün geçtikçe kendimde aids belirtileri görüyorum yemin ediyorum size gece terlemeleri mi ararsınız, zayıflama mı ne varsa çıkıyor bende. kimseye anlatamıyorum, kim inanır iğneden aids bulaşacak bilmemnesine, ilişkiye girdiğimi düşünür millet bir allah'ın kuluna söyleyemiyorum. en sonunda ağzımın içinde mantara benzer yaralar gördüm(aids hastalarında görülüyormuş). karar verdim gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmişti, immünoloji servisinden aldım randevumu, evden cenaze çıkmış gibi düşük suratla gittim hastaneye...
    doktor 55 60 yaşlarında bir adamdı, sordu şikayetimi; (ben aidsli olduğumdan şüpheleniyorum falan demiyorum ama neyseki o kadarcık da olsa beynim varmış). doktara ağzımın içi mantarla kaplı çok kötüyüm dedim, açtım ağzımı. doktor geldi, baktı kim söyledi evladım sana ağzında mantar olduğunu dedi.
    veee o müthiş cümle geliyor - google görsellerden baktım doktor bey dedim(hala kendimden utanıyorum). adam üstüne kaynar su dökülmüş gibi kalktı ayağa, ne kadar dolmuşsa artık yardırıyor... birşeyin yok seninde, git google tedavi etsinde, kendinize google'dan hastalık beğeniyorsunuzda...
    neyse işte bu da böyle bir anımdı, o gün bugündür, google'dan kendime hastalık aramam, doktor amcanın azarı bütün dertlerime derman oluverdi. gece terlemelerim bitti, iştahım açıldı. demek ki insanoğlu arada bir kalaylanmak istiyor.
571 entry daha
hesabın var mı? giriş yap