13 entry daha
  • suicide squad; süperkahraman çizgi romanlarında, filmlerinde vs. alıştığımız bir derde deva olmak için dc comics tarafından üretilen bir mekanizma, şöyle ki: filmde, bölümde veya sayıda takip ederiz, büyük bir kapışma olur, kötü adam(lar) yakalanır, amerikan adaletine teslim edilir ancak sayı başına yeni bir kötü adam icat etmek (artık) makul olmadığından, sil baştan karakter derinliğini oturtmak güç olduğundan bir on on beş sayı sonra aynı kötü adam tekrar hortlar.

    hadi birinde hapisten kaçtı, diğerinde hapse giderken kaçtı dersiniz ama beşinci onuncu seferde hikaye inandırıcılığını yitirir. hatta bir batman sayısında nightwing joker'i yine arkham'a götürdük umarım bu sefer on beş dakikadan uzun bir süre içeride tutabiliriz der.

    tarihine detayına çok girmeden suicide squad, dc evreninde kötü adamlar için bir çıkış yoludur. tutuklanan kötü adamların özel yeteneklerinden istifade etmek isteyen amerikan devleti, çok tehlikeli gizli operasyonlarda bu suçluları kullanır. sistem ise basittir: operasyon başarılı olursa ceza süresi kısalır (veya ceza kaldırılır), başarısız olursa da suicide squad ekibindekilerin ölmesinden devlet bir şey kaybetmemiş olur. grubun adı da zaten gönderildikleri görevin tehlikeliliğinden kaynaklanmakta.

    dc'nin suicide squad'ı filmleştirmesi keyifli olmuş, zevkle izlenecek bir film olacağı kesin. yine de tek sorum var: deathstroke nerede lan?
945 entry daha
hesabın var mı? giriş yap