187 entry daha
  • muhteşem bir bölümle sezon ortası finalini yapmış dizi.

    --- 2x10 spoiler ---

    neredeyse dizi başladığından beri ortalıkta dönen inhumans muhabbeti nihayet resmiyete döküldü. filmi 3 yıl sonra gösterime girecek inhumans konseptinin bu kadar erken tanıtılması marvel açısından riskli olduğu kadar fazlasıyla takdir edilmesi gereken bir hamle.

    skye'ın da tahmin edildiği üzere inhuman çıkması, üstüne marvel evreninde hali hazırda yer alan bir karakter olduğunun anlaşılması ile de bir buçuk sezonluk gizeme nokta konmuş oldu. kendisi quake adıyla bilinen daisy johnson, her ne kadar çizgiromanlarda inhumans ile bir alakası olmasa da karakter sinema evreni için modifiye edilmiş, çok da iyi güzel olmuş. böylelikle babasını canlandıran kyle maclachlan'ın yine bir başka marvel karakteri calvin zabo, nam-ı diğer mister hyde olduğu da kesinleşti. inhuman olduğu kesinleşen bir başka karakter raina'ya da enteresan bişeyler oldu, henüz yalnızca gözünü görebildik ama onun da marvel evreninden biri çıkması olası. çeşitli teoriler var, bakalım.

    skye'ın gözünü kırpmadan ward'a kurşun yağdırması, ajan triplett ve whitehall'un ölümleri, sondaki gözleri olmayan inhuman amca bölümün diğer önemli olayları oldu. bölüm bir bütün olarak önemli ve harikaydı esasen. bir dizi ancak bu kadar geliştirebilir kendini, sırf marvel evreninde geçiyor izlemiş olalım diye (ve biraz da coulson hatrına) başladığımız dizinin böyle her geçen bölümde üstüne koyarak ilerlemesi fevkalade sevindirici. şimdi iki buçuk aylık bir mola ve agent carter zamanı.

    bonus:

    dizinin yapımcıları ile bölüm ve inhumans üzerine bir röportaj: http://www.comicbookmovie.com/…movie/news/?a=112203
    daisy johnson hattında detaylı bilgi: http://marvel.wikia.com/daisy_johnson_(earth-616)

    --- 2x10 spoiler ---
392 entry daha
hesabın var mı? giriş yap