5 entry daha
  • bu adam çok komik yahu, yeni keşfettim.

    galiba hayatında hiç uçağa binmemiş, sefer sayısı kodunu "uçak" olarak algılıyor, yani her bir sefer sayısı "bir uçak" onun gözünde, mesela american airlines'ın x sefer sayılı uçuşunu "oradan oraya, sonra hoooop, oradan da başka bir yere giden, kalkış noktası ile flag carrierbağlantısı dahi bulunmayan bir cisim" zannediyor bu.

    ulan kaç yıldır sözlükte yazarım, laf anlamayan adam çok gördüm de, hiç fikir sahibi olmadığı bir alandaki terminolojiyi kendi küçük dünyası ile açıklamakta bu kadar ısrarcı birine rastlamamıştım. param olsa adamın tüm masraflarını karşılayıp o havalimanı senin bu havalimanı benim gezdireceğim, sefer sayısı nedir, code share nedir, uçak nedir, hostes nedir, pilot hangisidir, aktarma neye denilir, hepsini tek tek my fair lady tadında izah edeceğim, ta ki anlayana kadar. ama yok param maalesef :)

    thy'nin bilmemne rezilliği diye açılmış saçma bir başlıkta, roma - istanbul - sao paolo güzergahının bir uçak olmadığını anlamamasından hareketle türlü türlü komik şey yazmış ve herhalde yazmaya da devam edecek.

    vallahi ben keyifle izleyeceğim, herkese de tavsiye ederim.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap