18 entry daha
  • oldukça sağlam mug ve termosları vardır.

    bende çift cidarlı çelik "ss pack mug" modeli var http://www.stanley-pmi.com/…/03/file_1374631088.jpg
    starbucks ya da tchibo mugları ile aradaki farkı size şöyle izah ediyim; 85 model ve öncesi klasik amerikan arabalarında kapıyı kapatmak için tuttuğunuzda alışılmışın dışında (mesela 2010 renault clio'ya göre) bir ağırlık bir tokluk mukavimlik hissedersiniz ya, işte o hissi verir diğer mug ve termosları mukayese edince. adventure serisi olduğundan modelin kilit mekanizması extra sağlam + şık düşünülmüş şahsen güvenerek bilgisayarımla aynı çantada taşıyabiliyorum. ayrıca backpack e takmak için metal kulağı da var.

    diğer mugların hemen hepsinde ağzınızın muga değdiği kısım dış ortama açıktır yani toz kir mikrop riskine açıktır, stanley ise genelde ağzının temas ettiği kısmı kapak+kilit mekanizmasının altında kalacak şekilde tasarlıyor. yani daha hijyenik.

    amerika'da altın stanley ödülleri düzenleniyor. mesela bir kamyon şoförü 1977'den beri aynı termosu kullanmaktaymış ve termos 6 milyon mil yapmış. bunun gibi sağlamlık ve uzun ömür temalı hikayeleri derleyip ödüllendiriyorlar, sosyal medyadan da duyuruyorlar.
543 entry daha
hesabın var mı? giriş yap