3 entry daha
  • new 52 muhabbetiyle düşen kalitenin yeni ürünlerinden biri. son of batman ve justice league: war'la beraber dc'nin kötü animasyon filmi.

    --- spoiler ---

    aquaman'in nasıl atlantis'in kralı olduğunu anlatıyor film. superman-batman arkadaşlığını hala göremedik. harbiden lan bu herifler ilk karşılaştıkları günden beri arkadaşlar olm. iki filmdir şunu halledemez mi insan ya? uzun zamandır jl çizgi romanlarına bakmıyorum, seneler oldu ama bu ikisinin muhabbetleri bu seviyedeyse çok büyük geri adım demektir. bunun dışında superman-wonder woman birlikteliğini gözümüze sokması vardı ki aman aman.

    zaten superman ve ww'yi ayrı ayrı sevmeyen biri olarak, birliktelikleri çok kötü arkadaş. bu iki karakterin kendilerinin karakter gelişimlerini sağlayan ikonik aşkları var. biri daha insan, diğeri psikopat feministlikten arınmış normal biri oluyordu falan. bir sahne var zaten dumanın arkasından supes atlantislileri yakarken yan yana duruyorlar, film boyunca gözümüze sokulduğu için orada da el ele tutuştuklarını sandım ben.

    --- spoiler ---
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap