216 entry daha
  • huzurunun kaçmasından, düzeninin bozulmasından korkmasıdır. bir düzeni yok sandığınız erkeğin bile düzensiz bir düzeni vardır.

    daha önce evlenip boşanmışsa nedenlerin en babasına sahiptir. boşanmış bir çiftin yakını da olabilir kendisi. bir sebepten evliliğin ilişkiyi yıpratacağına, tehlikeye atacağına inanmışsa fellik fellik kaçar evlilikten.

    çocuk sahibi olmayı istememesi olasıdır.

    çocuk sahibi olmayı ve o çocuğun klasik aile düzeninde büyümesini istiyorsa henüz kadınını bulamadığı için evlenmiyordur.

    bir ömür seveceğine emin olduğu kadını bulduğu halde ona güvenmekte zorluk çekiyorsa da çekinir evlenme fikrinden.

    evlilik kavramıyla ilgili bir sorunu yoksa ve içine sine sine hayatındaki en önemli insan sıfatını yüklemek istediği kadınla rüya gibi bir ilişkisi varsa bu sefer mali yaptırımlar veya başka olumsuzluklar araya giriyor olabilir.

    kadınlardan hoşlanmıyor olabilir, hemcinslerine ilgi duyuyordur belki. eğer bu yüzden evlenmiyorsa, toplumun yuva kurma dayatmasına karşı duruyorsa ayrıca takdir edilesi insandır. tercihini bildiği halde karısına aşık numarası yaparak, kendisininkiyle beraber bir sürü hayatı zehir eden insanlar biliyorum. onlar hiç evlenmese keşke vaziyetten habersiz kadınlarla.

    bir de çok az bir yüzde özgür kalmak için evlenmez. onları da çok takdir ederim. hele bir karıyı alayım, o evde dursun, ben yine takılırım dışarda modundaki erkeklerin yatacak yeri yok hocam.
3706 entry daha
hesabın var mı? giriş yap