8 entry daha
  • bilkent üniversitesi'ndeki pkklılara ağzının payının verildiği olaydır. olayın aslı ise şu şekilde olmuştur:

    okulda bulunan milliyetçi bir topluluk, ege üniversitesi'nde kahpece şehit edilen fırat çakıroğlu için bir anma töreni hazırlamak ister. bu amaçla resmi olarak ilgili mercilere başvurur. başvuru kabul edilir.
    milliyetçi topluluk gayet sakin bir şekilde açıklama yapar, sloganlar atılır, terör lanetlenir. iktisat binası önünde oturan pkklı elemanlar istiklal marşı okunurken ayağa kalkma teşebbüsünde dahi bulunmazlar. tören devam ederken iktisat binasının önünde oturan elemanlar "faşizme karşı omuz omuza" diye slogan atarlar. ulan zaten öfkeli bir kalabalık var orada, bir ülküdaşını kaybetmiş adamlar, sen ne diye bağırırsın orada, ne diye tahrik edersin bre gavat. milliyetçi topluluk iktisat binasının önünde oturanların tahriklerini aldırmaz ve etkinliği sloganlarla bitirir. etkinlik bittiği için törende kullanılan malzemeleri ilgili yerlere bırakmak için iktisat binasından girmek isteyen milliyetçi topluluk, iktisat binası önünde oturan pkklılar tarafından engellenmek istenir. güvenliğin ısrarlarına rağmen çekilmeyen pkklılar, korkakça bir tavırla içlerindeki kızları milliyetçi topluluğun önüne sürmeye başlarlar, onlara ses çıkaramayacaklar ya-öyle alçakça bir düşünce işte-. bu sırada bu pkklı grubun erkekleri de kızların arkasına saklanır. daha sonra bu pkklı grup itiş kakışa geçmeye başlar. edilen ağır sözleri hiç söylemiyorum bile. "siz şu yandan geçin" diyeni mi dersiniz, "yok geçemezsin" diyeni mi dersiniz, lavuklar milliyetçi topluluğun okula girmesine izin vermemeye çalıştılar, başaramadılar. itiş kakışın ardından milliyetçi topluluk pkklılara ağzının payını verir ve iktisat binasına girer.

    düzeltme: şu başlığı 24 şubat 2015 bilkent üniversitesi olayları diye değiştirin adminim, başlığa sahip çıkalım heheheee *
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap