8 entry daha
  • ne güzeldi bu şarkının çıktığı dönem, 2006...

    pop müziğin evrildiği r&b artık iyice kendini bulmuş, bozulmaya başlayacağı 2007'den henüz eser yok. folklore ile aradığını bulamayıp loose ile patlamaya hazırlanan nelly furtado, justified'ın dört sene ardından sonra justin timberlake ve destiny's child defterini bu kez tamâmen kapatan beyoncé'nin tarzın en iyilerinden olan albümleri ile birlikte 2006 yazı-sonbaharı arası dönemde çıkıvermişti bu şarkı ve bulunduğu albüm olan back to basics. ki aralarındaki en farklı albüm de o idi, duygu yoğunluğu ile, 80 dakikalık ve iki cd'lik iriliğiyle, retro havaları ile. (bkz: back to basics/@turuncan53)

    christina aguilera için de yaşamının belki de en güzel dönemiydi. stripped gibi çok riskli bir albüm ile kariyerine onlarca basamak attırmış, yaramaz kız imajını yeteneği ile çok güzel örtüşen classy bir görünüm ile değiştirmiş, her tür müziğin en iyisini yaparım şaşarsınız havaları ile ağzımızı açık bırakmış ve kanıtlayacağı her şeyi kanıtlayıp son derece şık bir albümle hem bol ödüllü, hem de bol satışlı bir dönem ile üçüncü xtina dönemini başlatmıştı. üstelik feci âşık bir christina idi bu dönemdeki christina, evlenip bir de çocuk doğuracağı jordan bratman'a olan aşkı albümün her bir notasına sinmişti sanki.

    bu albümü elektronik tarzda bir albüm ile tâkip edeceğini söylemesi ile tarzını bir kez daha kendisine o dönemde en çok yakışabilecek tarz ile değiştireceğinin sinyallerini vermişti üstelik. daha lady gaga ortalarda yoktu; elektronik pop'u kurtaracak isim christina olabilirdi! sonrasında bionic ile hayalkırıklığına uğratıp evliliği de sona erince şişip dubaya dönerek kötü bir dönem yaşamıştı ama olsun. şimdilerde yine âşık, ikinci çocuğunu doğurdu ve yeni albüm hazırlığı içinde. lotus hârika bir albümdü ama yazık ki hak ettiğini bulamadı, biliyorum ki christina için de var bir yerlerde cher, madonna, kylie minogue, mariah carey ve britney spears'a lütfedilmiş olan geri dönüş patlaması.
hesabın var mı? giriş yap