5 entry daha
  • arkadaşımın eğitim alıp şu anda geldiği konum ile beni aşçılığa özendiren kurum diyebilirim. çok kısa bir sürede bu kadar yükselmesi, mezun öğrencilerinin geldiği konumlar tabi ki şans değil. sadece bir aşçılık okulu değil, baya baya bir yaşam merkezi oluşturmuşlar. ders bitince isterseniz restoranlarının mutfağına girip şefler ile birlikte yemek yapmaya devam edebiliyorsunuz ya da günlük workshop’larında asistanlık yapabiliyorsunuz. eğitimden sonra yemek yapmayacağım diyen öğrencileri, akademide bulunan spor salonunda spor yaparken ve hatta playstation oynarken görebiliyorsunuz.

    tabii ki akademinin öne çıkmasını sağlayan en önemli etken eğitimdeki profesyonelliği; akademide eğitim veren şeflerin hepsi üniversite mezunu ve dünyanın en iyi okullarında eğitim alıp michelin yıldızlı restoranlarda çalışmışlar. yönetici şefleri dünyanın en iyi aşçılık okullarında biri olarak gösterilen culinary ınstitude of america mezunuymuş. mezun olduktan sonra iş konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz. sadece öğrencilerinin bulunduğu facebook grubunda iş ilanları yayınlıyorlar. eğitim sonrasında staj yaptığı yerde kalanlar, staj yaparken iş bulanlar, daha eğitimdeyken keşfedilen öğrenciler daha neler neler…

    arkadaşım eğitim aldı evet ama ben de onunla bu dönemleri tek tek yaşadığım bu okulu size şiddetle tavsiye edebilirim. yurt dışına çıkmak isterseniz amerika'da, kanada'da dünyanın birçok yerinde size staj imkanı sağlıyorlar. ya da isviçre'de eğitime devam edip üniversite mezunu olabiliyorsunuz. yani açıkçası aldığınız eğitim vereceğiniz paranın üstünde kalacak. bu alanda başka eğitim veren akademiler tabii ki var ama eğer meslek seçimi yapıyorsanız tek geçiyorum usla’yı.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap