56 entry daha
  • bunlardan bir tanesini twitterda takip ediyorum. kendisi fenerbahçe taraftarı. nereden görmüş de fenerbahçe'yi desteklemiş bilmiyorum ama bir gün herkes, kaybedilen maçtan sonra hakeme, hocaya ve futbolculara küfrederken arada bir tweet gördüm. önümüzdeki maçta şunu şunu yapmamız lazım bu şekilde kazanırız falan yazmış. timelinedaki o curcunanın içinde bu tweet dikkatimi çekti ve o günden sonra her yazdığına dikkat etmeye başladım. bir yıldan fazladır takip ediyorum ama bir insan her konuda bu kadar pozitif olabilir mi ya? emenike konusunda bile: "onu günah keçisi ilan ettik elinden geleni yapıyordu." falan dedi.

    ayrıca emenike mevzusundan sonra çıkan ırkçılıktan dolayı oldu yalanlarına bizim türklerin fuck off'tan ileri gidemeyen cevaplarının yanında tek başına açıklık getirmeye çalışmasıyla gönlümdeki yerini sağlamlaştırdı. "finlandiya da dahil yaşadığım tüm ülkelerde en az ırkçı olan türkiye'ydi." falan yazmış. fenerbahçe'yi ırkçı göstermeye çalışan galatasaraylılara bile böyle yaparak ülkenize zarar veriyorsunuz diyerek insanlık dersi vermiş.

    daha ne denir bilmiyorum bir kişiden yola çıkarak tüm ırkı yüceltmek de ne demek diyebilirsiniz ama entrylere bakınca da ekşi sözlükte hakkında genelde hep güzel şeyler yazılan tek ırk finler olabilir. ayrıca petteri koponen, kimi raikkonen, lauri ylönen, ville valo gibi finleri de tanıyoruz, hepsi canımız ciğerimiz. bundan böyle finleri üstün ırk ilan ediyorum.*
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap