49 entry daha
  • yıllardır her battlefield oyununu preorder'la satın alan biri olarak, bu oyunun videolarını izleyip yarattıkları sıçışı izlemekten büyük keyif alıyorum.

    oyundaki silah dengesi inanılmaz derecede kötü. bf3'teki m16a3 saçmalığından sonra bf4'te durumu biraz toparlamışlardı. aek, scar, ace, m16, m416 gibi silahların birbirine karşı üstünlüğü vardı, mutlak en iyi silah diye bir şey yoktu. hardline'da m16a3'ü (auto) geri getirmişler ve denge olayının hepten içine etmişler. m16 ve m416 max 28 damage veriyor ve damage drop off 40 metre sonra başlıyor. evet 40 metre. bf4'te assault rifle'ların damage drop off'unun 8 metrede başladığını söyleyim, gerisini siz tahmin edin. sniper tüfeklerinde bile drop off daha erken başlıyor, öyle düşünün. silah dengesi olayında yaptıkları şey ağır bir sıçış ve özensizlik. zaten oyundaki az sayıda silahın bir kısmı gereğinden fazla güçlü, bir kısmıysa tamamen kullanışsız. visceral siktir git uzaylı öldürme oyunu yap, battlefield senin neyine.

    bu oyundan bu denli nefret etmemin sebebi, bf markasında boş yere slot işgal etmesi. şöyle ki bf4 hafiften baymaya başlamışken bu yılın sonuna doğru elimize bf5'in geçmesi gerekiyordu. şimdi bu hardline denen zevksiz sikiş mahsulü bf'den sayıldığı için gerçek bir bf oyunu en az 1 sene ertelenmiş oldu. hele de araya battlefront falan girerse herhalde yeni bir bf oyunu görmemiz 2017'i bulur. yapacağın işi sikeyim ea.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap