98 entry daha
  • çok çok beğendiğim oyun. ps4'te gta 5'ten sonra, ki kendisi başyapıt aslında hiçbir şeyle karşılaştırmamak lazım, açık ara en keyif aldığım, heyecanla oynadığım oyun oldu.

    zaten çoğu şey söylenmiş. tekrara girmeye gerek yok... evet dövüş mekaniği assasin's creed ve batman: arkham serisinin karışımı ancak çakma bir şey oynuyor hissiyatı vermiyor kesinlikle. zira ork kesmek çok eğlenceli. executionlar, flurry kill'ler, stealth kill'ler derken bırakamıyorsunuz elinizden. ok kullanımı, stealth kullanımı, drain, brand; hepsi çeşitliliği ve oyunun tadını arttırıyor.

    benim xbox ve ps4'te oynadığım assasins creed'in özellikle son çıkanlarından, infamous second son'dan daha iyi. daha önce xbox'ta oynadığım batman: arkham serisine bile bence rakip olur. ha arkham serisi atmosfer ve senaryo olarak daha iyi. sezarın hakkı sezara. o kadar da değil. ancak bu mekanik ve mantık üzerinden çok güzel middle earth oyunları gelebilir. beren'idir, turin'idir hep olabilir talion'un yerine.

    şimdi oyunun en beğendiğim noktasına geleyim. evet çoğunluk gibi ben de nemesis sistemini çok sevdim. çok çok tatlı, çok çok hoş efendim. brand de işin içine girince, kendinize bir çirkinler ordusu kurmaya başlayınca hele; gelsin neşe, gelsin mavra. fakat bence esas bu sistem oyun tecrübenize çok önemli bir şey katıyor, ölmemek için deli gibi uğraşıyorsunuz. bu da harika bir adrenalin katıyor oyuna. yani az çok artık oyunlarda ölmenin çok ciddi bir anlamı yok. en fazla ilerlemenizi kaybedersiniz. ancak bu oyunda bir ölüyorsunuz ki ork ordusu yüksek askeri şura'ya gidiyor ve terfiler birbirini kovalıyor. hele ki sizi öldüren şanslı ork terfi basamaklarını bir bir atlıyor, askerlik dairesinde personel şefiyken, jandarma genel komutanı oluyor misal. bir de intikam hırsıyla "ulan ben şimdi senin ananı laciverde boyamaz mıyım" şeklinde tansiyonunuz çıkıyor, kan davası haline getiriyorsunuz işi.

    şöyle de küçük bir anımı paylaşayım. henüz oyunu bitirmedim ancak en zor öldürdüğüm warchief benden kaçan bir ufak tip oldu. genco da fear of gravewalker özelliği vardı. yani kendisinin ortaya çıkması için gerekli koşulları sağladıktan sonra beni görünce kaçmaya başlıyordu. oldukça da hızlı olan bu kardeşim ayrıca ranged ataklara karşı da invulnerable olunca bir süre hayatta kalmayı başladı. ancak ikinci seferimizde, bu arada kaleden koşarak çıkan bu ork, arkasında ben, beni takip eden de 100'e yakın ork çok hoş bir görüntü oluşturuyordu; bir caragor kafesinin yanından geçme gibi bir hata da bulundu.
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap