4 entry daha
  • sayın genel başkan,

    ayrı bir parti kurarak seçimlere neden girdiniz? kamuoyu yoklamalarinda partiniz % kaç oy alıyor? neden size oy verelim? son olarak iktidara geldiğinizde bilim, teknoloji ve sanayi politikalarınız ne doğrultuda olacaktır?
    • sorunuz için teşekkür ederim.

      chp'de özellikle yönetim anlayışında o kurucu ruh, o devrim ve direniş ruhu kalmamıştı. türkiye'nin bu kritik tarihsel sürecinde sanki ruhu çekilmiş gibiydi. içerde demokratik mücadele zemini kalmamıştı. yöneticilerin masa başında yazdığı delegelerin oy kullandığı koltuk kapma yarışına dönüşen kurultaylar demokratik bir yarış değildi. iktidar hedefi de umudu da kalmamıştı. ayrı bir yol çizmek demokratik ifade özgürlüğü ve temsil edilme hakkının bir parçasıdır. bu çerçevede bakmayanlar bana göre başkalarına faşist deme hakkına sahip değil.

      soruya soruyla cevap vermek istiyorum, neden oy vermeyeseniz ki? kenara çekilip ceket ilikleyip izlemek mi yoksa inançları uğruna iktidar saldırılarına, muhalefetin iftiralarına her tür troll saldırısına göğüs germek mi? hangisi daha onurludur sizce?

      bilim, teknoloji ve sanayi politikalarımıza seçim bildirgemizden ayrıntılı olarak ulaşabilirsiniz.
358 entry daha
hesabın var mı? giriş yap