• akp'nin cemaatle mücadelesinde siper yoldaşlığı arayışı hepimizin malumu.

    bu süreçte akp'nin imdadına yetişen doğu perinçek ve şürekasının, akp marifetiyle hapisten çıkarılmasından sonra akp ile yaptığı işbirliği seçim döneminde bildiğiniz kuyrukçuluğa dönüştü.

    birkaç sene önce akp'ye demediğini bırakmayan vatan partisi tayfası, şimdilerde topu chp'ye ve hdp'ye çevirmiş durumda. hdp ile olan muhabbeti eskiden beri zaten kötü olan vatan partisi'nin akp yerine chp'yi hedef almasının ise başka açıklaması yok.

    saray'dan nasıl sözler aldılarsa artık, akp'yi zayıflatma potansiyeli olan veya iktidarda akp'ye alternatif olan kim varsa onları hedef almaktan başka hiçbir iş yapmıyorlar bu aralar.

    kendilerinden hdp'yi veya chp'yi eleştirmemelerini istemek kadar saçma birşey olamaz. ama chp ve hdp'ye yönelttiği eleştirilerin onda birini de akp'ye sallamasını bekliyorsunuz bunlardan. ama nerde.

    bir de tutturmuşlar hdpkk, y-chp, chpkk. bu arkadaşlarla ne zaman bir konuyu tartışsanız mevzu mutlaka buraya geliyor. y-chp çok pekakalı olmuş, atatürkçülere sırtını çevirmiş. hdpkk akp ile anlaşmış falan filan. hep aynı şeyler.

    neyse, bunların chp'nin oylarını pek böleceğini zannetmiyorum ama ne yaparsın işte, sinek mide bulandırıyor.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap