• bunu ogrenmeme sebep olmus annem ve dahasindaki annemin paranoyak fikirleri sayesinde zaman icinde kiz arkadaslari araciligiyla gelistirilmis bilimsel yontemlerdir. aldatan kisiyi yakalamak icin ( kadinlar icin olani tarafimca gizli tutulmaktadir )

    oncelikle hatun kisinin sezileri kuvvetli olmasi gerekir. olmadigini dusunuyorsa bile kendine guvenmelidir -erkekler aldatmaz teorisine bir yerleriyle gulmeyi ogrenmelidir.

    fizik,kimya ,turkce ,matematik, havuz problemleri , yol problemlerini , saglik sorunlari,ticaret , anayasa hukuku nu bilmek sarttir

    soyle bır ornek verelim . sahsi gecen hatun ki annem olur (anne ilkokul mezunudur )
    sabah babama sorar

    -dun nerdeydin.
    tekirdaga gittim arsa bakmaya .
    -tekirdagdan baska yere gittin mi?
    -yoo hayir
    -peki ben sana dun aksam arabanin kilometresini kontrol ettim desem ve su anki kilometre sayacina gore senin tekirdaga gidip gelmis olman mumkun deil desem ?
    - !!

    hukuksal olarak da soyle bir ornek verilir.
    -hayatim ,ilk esimle hic birlikte olmadim. nikahi kiydik 5 yildir da ayriyiz nafaka odemek istemedigim icin onun davayi acmasini bekliyorum
    - ilk esin su an bakireyse ve aradan ayri 5 yil gecmisse nafaka odemen yasal olarak bildigim kadariyla mumkun deil sakin benimle dalga geciyor olmayasin
    -????

    erkegin evindeyken size kola, cay icki getirilirken vitrin,duvar, raf, dantel incelenmelidir danteller ki onemli bir mihenk tasidir. evde bir kadin oldugunun en bariz ornegidir.

    banyoya izin istenir. cop kutulari her zaman en guvenli yerdir .. kadin esyalarina ait bir sey tikistirilmasi kuvvetle muhtemeldir.

    kadinin parfum kokusu nun sindigi en yapiskan yer arabanin emniyet kemeridir.ama once kokulari ogrenmeniz gerekebilir.

    boyanmis sac,yastiga gecer yahut kokusu siner. dikkat edilecek guzel bir noktadir.boya yoksa muhakkak sac kili klasigi her zaman ise yarar

    eve gelen kadin her zaman kupe dusurur. ic camasir unutur orkid birakir ruj unutur vs.. dikkat edilmesi gerekir.

    telefon msjlarina hizlica bakmak ,cuzdan karistirmak ,email sifrelerini kirmak hatun kisinin kendisinin ancak kotu hissetmesine yarayan bir davranistir. tavsiye etmiyoruz.

    zira erkeklerin en iyi saklandiklari yer bunlar olsa da iyi olan kazansin mantigi gudulmelidir.ama cep telefonun asla sessizde olmamasina dikkat edilmelidir. eger oyleyse cebin niye kapali olduguna dair sizi ikna edici bir aciklama olmasina ozen gostermeniz gerekir .

    apartmandan iceri girerken kapici ya da komsularin yuz ifadesinde cogu kez birlikte oldugunuz kisinin kac kisiyle geldigi okunur. mimik lere ehemmiyet verilmesi tavsiye olunur.
344 entry daha
hesabın var mı? giriş yap