145 entry daha
  • geçmişte kiralandığında gelişme gösteremeyen türk futbolcusu imajını görünür derecede geliştiren istatistiklere ulaşabilmiş beşiktaşlı futbolcudur.

    yeni sezon için yeni beşiktaş teknik direktörü umarım kendisi ile ilgili olumlu fikir belirtir de takımda kalır. zira eldeki malzemeyi iyi kullanmayı bilen bir teknik direktörün elinde yedekten gelip çok rahat 10 gol üzeri yapabilecektir ki beşiktaşın bu sezon sonunda dahi attığı gol sayısı hala şampiyon olabilmek için gerekli sayıdan uzak olduğundan böyle ekstra katkılar olmadan şampiyonluğa yürümek oldukça zor.

    sanıyorum slaven bilic ömer şişmanoğlu dakika bulamadan geçen maçlardan sonra takımda huzursuzluk çıkardığından dolayı kiralanmasını istemişti. mustafa pektemek takımda kalırken ömer şişmanoğlu gitmişti. mustafanın bulduğu toplam süreyi ömer bulsa neler olurdu bu sezon düşünemiyorum bile.

    sanıyorum hala birim zamanda bulduğu skor sayısı ile ligde önemli istatistiklere sahip ömer şişmanoğlu ve mutlaka bir şansı daha hakediyor. bu patlama potansiyeli ile özellikle şenol güneş gibi vasat altı futbolculardan dahi performans almayı bilen bir teknik direktör ile çalışırsa performansı nerelere gidebilir merak ediyorum doğrusu.
165 entry daha
hesabın var mı? giriş yap