2 entry daha
  • --- spoiler ---

    film konu olarak yaşam mücadelesini anlatıyor gibi yapıp aslında tek taş yüzüğün inkar edilemez gücünü vurguluyor. neden mi?

    romantik dostumuz alex, özetle, sevgilisine göstermek için can attığı göle gitmek istiyor ve ormanda uzun bir yürüyüşe çıkıyorlar. kız zaten çayır çimen doğa insanı değil, bunu mimiklerden anlıyoruz. yürüdükçe sinirlenen, sinirlendikçe triplerden triplere giren kızımız, gölün olması gereken yerde yeller estiğini gördüğünde -aman yarab- bir feryatlar bir figanlar, tam bir loser'sından girmeler, ne işe yararsından çıkmalar...

    ağzına sıçılma faslının bitmesini bekledikten sonra oğlanın "ben seni aslında buraya evlenme teklif etmek için getirdiydim, yüzük bile aldıydım" demesiyle birlikte, gelmiş geçmiş en acaip u dönüşüne şahit oluyoruz. nerde iki saniye önce "ufff resmen malsın avamsın gerizekalısın!!!" diye carlayan hatçe teyze, nerde yüzüğü duyduktan sonra "hayatım kayıp mı olduk hiç sorun değil bak şimdi sakin oluyoruz burdan çıkıyoruz taam mıı ihi ihi" diye kolpalıktan kolpalığa koşan pelinsu.

    neyse bu kavganın ardından bir yere kamp kurup geceyi geçirmeye karar veriyorlar ve sevgili dostumuz boz ayı bu noktada devreye giriyor. çadırdan çıkmak için fermuarı açan alex, devasa bir boz ayının tam karşılarında durduğunu görüyor. fermuarı kapatıyor. anlık bir şok. sonra tekrar açıyor. sonra tekrar kapatıyor. sonra tekrar açıp tekrar kapatıyor. hayır bir miktar aç ordan gözünle kes hayvanı. izle, geliyor mu gidiyor mu ne yapıyor. bu arada kızda da ayı spreyi var. al kızdan spreyi, siper al fermuara, bekle gelince sıkarsın. ama hayır, cart curt cart curt aça kapata hayvanın iyice dikkatini çekiyor, e hayvan da bunlara dalıyor haliyle. alex kardeşimiz hakkın rahmetine kavuşuyor. kız tam kaçacakken duraksıyor, geri dönüyor ve çantadan bir şey alıyor. sıkı sıkı da tutuyor elinde. sanırsın taş maş bir şey aldı çocuğu parçalayan ayıya atacak, dikkat dağıtacak. yok, yüzüğü almış karı. arkandan yardıra yardıra boz ayı kovalıyor, spreyi bırak, baltayı bırak, çakıyı bıçağı bırak, gollum gibi yüzüğü alıp parmağa tak. vay anasına arkadaş. insan gerçekten hayret ediyor.

    --- spoiler ---
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap