101 entry daha
  • oyunu çok boktan bir yola sokmuşlar. hitman serisine yüzlerce saatini yatırmış, yeni oyunu da dört gözle bekleyen biri olarak e3'ün ardından oyuna hiçbir ilgim kalmadı.

    birincisi oyun parça parça yayınlanacakmış. bu early access ve episodik oyun olayından şahsen nefret ediyorum. oyunun sürekliliğini bozuyorlar, oynama hevesi bırakmıyorlar.

    ikincisi, bazı görevler süreli olacakmış. grand turismo'daki bazı online yarışlar gibi yani. mesela görev çıktıktan sonra 48 saat süreniz olacak ve kaçırırsanız o görev geri gelmeyecek.

    şimdi benim işim var gücüm var, her an oyun başında durmak zorunda mıyım? belki bölümleri biriktirip hafta sonu oynamak istiyorum. hitman'in olayı aynı bölümün birden fazla şekilde bitirilebilmesidir, belki ben bölümü farklı şekillerde bitirmek istiyorum. onun dışında ben stealth-action oyunları full gizlilikle bitirip youtube'a koyuyorum mesela, bunun için geniş zamana, bol tekrara ihtiyacım var. bu şekilde sen benim oyundan beklentilerimi baltalamış oluyorsun geri zekalı square enix.

    son olarak sürekli çıkarılacak görevlerin kalitesinin eski hitman'lerdeki kadar yüksek olacağını sanmıyorum. eskiden yapımcı oturup yıllarca oyunun üzerinde çalışırdı, ortaya kaliteli bölümler çıkardı. şimdi 2 gün görünüp kaybolacak görevler için adamların eskisi kadar uğraşacağına kimse inandıramaz beni. hele iş community map'lerine, mission'larına gidecekse durum daha da kötü.

    f2p, episodik oyun, early access vs. oyunculuğu geri götüren şeyler.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap