30 entry daha
  • bu kitaptaki babalar oğullarına nasıl bir sevgi duyuyorlar, sanırsın sevgilileri ve en önemlisi de bu sevgilerini her fırsatta açık açık belli etmeleri.
    bazorov barzosun ama ağlattın beni kitabın sonunda.

    "ah sevgili dostum görüyorsun ne yaptığımı... valizimde boş yer vardı,saman dolduruyorum oraya.yaşam valizimizdir de öyledir işte; içinde boş yer kalmaması için eline ne geçerse dolduracaksın..."

    "arkadiy bataklığa girmiş, her adım attıkça batağa daha çok battığını hisseden ama gene de karşıya geçmek umuduyla ilerlemekte acele eden bir insanın ruh haliyle konuşuyordu.."

    "...eskiden okuyup öğreniyorlardı gençler; çevrelerinde cahil tanınmak istemediklerinden ister istemez öğrenmeye çalışıyorlardı. ama şimdi şöyle demek yeterli oluyor onlar için: "dünyada her şey saçma!"bu kadarla iş bitiyor! tabii bundan keyif alıyor gençler. eskiden de saçmalayanları vardı kuşkusuz, ama şimdi nihilist olup çıktılar."

    "...tüm hayatını bir kadının aşkına yatıran, kaybedince de çöken, artık hiçbir işe yaramayacak kadar kendini bırakan, hayata küsen bir erkek, erkek değildir..."
176 entry daha
hesabın var mı? giriş yap