179 entry daha
  • bu seri benim için o kadar çok şey ifade ediyor ki bu başlığın altına ne yazsam da hakkını verebilirim diye çok düşündüm. yeri geldi ağladım, yeri geldi güldüm, çok şey öğrendim. evet, fantastik romanlardan çok şey öğrenilir. hangimiz tolkien'den, eddings'ten, feist'ten, jordan'dan ve nicelerinden bir şey öğrenmedik? hangimize aragorn, pug, sparhawk veya belgarath'dan bir ders vermedi?

    sizin romanları hangi açıyla okuduğunuzu bilemem ama benim için her zaman kitapların dünyası daha gerçek olmuştu ve ben bu serideki dünyadan daha öte bir yerde yaşamıyorum.

    o yüzden zaman çarkı serisi şöyle kötü böyle kötü demenize aldırmıyorum. üstelik bunu, bu serinin okuyucularını yererek saygısız bir şekilde yapıyorsunuz. iyi bir okur olduğunu iddia eden biri bu şekilde ifade etmez kendisini. üslubunuzu değiştirmediğiniz sürece kimsenin sizleri ciddiye alacağını sanmıyorum. gerçi siyaset ya da spor kanallarında bu üslubu ve bu eleştiri düzeyini kullanırsanız eminim sizle aynı üsluba sahip birileri tarafından ciddiye alınırsınız.

    ayrıca merakımdan soruyorum 14 ciltlik bir serinin max ilk 3 kitabını okuyup nasıl gereksiz bir seri olduğuna karar verebiliyor ve seriyi bitirmiş -hatta birkaç kez bitirmiş- insanlardan daha çok yorum yapabiliyorsunuz? cevap vermenizi -cidden- beklemiyorum.
1338 entry daha
hesabın var mı? giriş yap