18 entry daha
  • çocukken, ilk çıktığı zamanda oynamıştım. şu sıralar the simpsons maratonu yaptığım için oyununu da oynayayım madem diye kurdum tekrar ama ilk 2 bölümden sonra kendini yorucu şekilde tekrar etmeye ve sıkıcılaşmaya başlıyor oyun.

    gta mantığı çok fazla yer tutuyor, bazı arabaların götü başı ayrı oynuyor kontrol edemiyorsunuz. bir yerlere veya başka bir arabaya çarptığınız için ketçap toplama, ezilmiş hayvan toplama gibi boş beleş görevleri tekrar tekrar yapmak durumunda kalıyorsunuz. en son marge'ın cletus'a ketçap paketi toplamaya yardım ettiği görevde sikerler dedim ve sildim.

    seslendirmeler, ufak tefek gizler (moe'nun meyhanesindeki kollu makinalar gibi), bir yere çarptığınızda insanların ''springfield amerika'nın en kötü şehri'' falan demesi, ana karakterlerin kendi kendine konuşmaları güzel. animasyonlar da (ağız hareketleri hariç) 12 yıllık olduğu halde gözleri rahatsız etmeyecek kadar iyi (çıktığında epey kaliteliymiş yani) oyunu %90, arabayla bir şeyler toplama ya da başka bir arabaya çarpma/geçme'ye indirgemeselerdi klasik bile olabilirdi.

    yine de bildiğim kadarıyla halen daha pc'ye çıkmış en iyi the simpsons oyunu kendileri.

    6/10

    [edit: benim gibi oyunu bitirmeye dayanamamış ama yine de neler olacağını merak eder durumda kalırsanız şurada görüntü kalitesi kötü de olsa tüm cutscene'ler konmuş, şu anda izliyorum.]
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap