• bulusmak icin konum: nisantasi
    ev konumu: nisantasi
    aylik gelir: nisantasi diyorum
    cinsiyet: kadin
    aranan: erkek

    ıckiler benden blue label var, bir de bi kiz arkadasim daha var. isvec'ten geldi misafiri tek birakamam o da katilacak!

    edit: selam beyler.. son durumlari merak ediyorsunuzdur. 10 sayfa uzerinde mesaj geldi. basta cevaplamaya calistim lakin sonra pes ettim.

    mesajlarin %90'i entry nick uyumu, ya da kac mesaj geldi gibisinden mesajlar.
    bu off topic gibi gorulen mesajlarin ise %80'i aslinda bi umut lan ya gercekse diye atildi.

    sozluk disindan bana ulasmaya calisan cok kisi olmus, yazar arkadaslarini filan iknaya calismislar.

    sosyal mesaj: sonra da merak ediyorsunuz neden tinder gibi yerlerden kiz dusmuyor? neden kizlar sosyal medya'da inanilmaz farkli? neden mesajlarima cevap gelmiyor?

    bunlar hep erkekler yuzunden.. guzel,
    cirkin demeden butun kizlara internet ortaminda binlerce mesaj atiliyor. o göt arsa degiyor. kiz kendini eski cag prenseslerinden saniyor. demand/supply meselesi. biraz cool olun. her seye atlamayin. ılk adimi karsidan aldiysaniz her sey sizin elinizde olur.

    yemin ediyorum, bilen bilir. gercek hayatta'da taniyanlar sevgilimle tanisanlar var. kiz charlize theron'un aeon flux'daki halinin aynisi hatta bana gore cok daha guzeli. benle ayni
    boyda. turkiye'ye gelse ugruna savaslar cikar. millet birbiriyle kanli bicakli olur.( ondan kat kat cirkin kizlarla cikiyorken ayrilmam icin az tehdit edilmedigim icin bu sonuca vardim) ama kiza cok guzelsin dedigimde bile. yuzu kizariyor, saclariyla yuzunu filan kapatiyor. ınanilmaz utaniyor. sonra yabanci kizlar niye boyle farkli oluyor. cidden kizlarla ilgisi yok, ne yapiyorsa erkekler yapiyor. lakin daha da geriye gidersek aileler yapiyor. buna girmiyecem coktan sikilip eksilemissinizdir. hadi saglicakla.

    debedit'den nefret ederim lakin bu biraz farkli affedin.
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap